Pròleg de l'autor a:

PENSANT i DESTÍ
Aquest llibre va ser dictat a Benoni B. Gattell a intervals entre els anys 1912 i 1932. Des de llavors, s'ha treballat una i altra vegada. Ara, a 1946, hi ha poques pàgines que, com a mínim, no han estat lleugerament modificades. Per evitar repeticions i complexitats s'han esborrat pàgines senceres i he afegit moltes seccions, paràgrafs i pàgines.

Sense ajuda, és dubtós que el treball hagués estat escrit, perquè em costava pensar i escriure alhora. El meu cos havia de quedar quiet mentre pensava que la matèria era en forma i vaig escollir paraules adequades per construir l’estructura de la forma: així, de fet, li estic agraït per la feina que ha fet. També he de reconèixer aquí les amables oficines d’amics que volen quedar-se sense nom, pels seus suggeriments i assistència tècnica per completar el treball.

Una tasca més difícil va ser aconseguir termes per expressar el tema recòndit tractat. El meu esforç àrdua ha estat trobar paraules i frases que transmetin millor el significat i els atributs de certes realitats incorporals i mostrin la seva relació inseparable amb el jo conscient dels cossos humans. Després de canvis repetits, finalment em vaig conformar amb els termes utilitzats en aquest document.

Molts temes no es fan tan clars com voldria que siguin, però els canvis que es fan han de ser suficients o ser infinits, perquè en cada lectura sembla aconsellable altres canvis.

No presumeixo de predicar a ningú; No em considero predicador ni professor. Si no fos el responsable del llibre, preferiria que la meva personalitat no es nomenés com a autor. La grandesa dels temes sobre els quals ofereixen informació, alleuja i allibera de la joia i prohibeix la petició de la modèstia. M’atreveixo a fer declaracions estranyes i sorprenents sobre el jo conscient i immortal que hi ha a cada cos humà; I donem per fet que l'individu decidirà què farà o no amb la informació presentada.

Les persones reflexives han posat èmfasi en la necessitat de parlar aquí d'algunes de les meves experiències en estats de consciència i d'esdeveniments de la meva vida que poden ajudar a explicar com era possible que jo conegués i escrivís coses que hi són varianza amb les creences actuals. Diuen que això és necessari perquè no s’hi afegeix cap bibliografia i no s’ofereix cap referència per avaluar les declaracions que s’ha realitzat. Algunes de les meves experiències han estat diferents de tot allò que he sentit o llegit. El meu propi pensament sobre la vida humana i el món en què vivim m'ha revelat temes i fenòmens que no he trobat esmentats als llibres. Però seria desgavellat suposar que aquests assumptes podrien ser, però, ser desconeguts pels altres. Hi ha d'haver aquells que sàpiguen, però no ho saben. No tinc cap compromís de secret. No pertany a cap organització de cap tipus. No hi ha cap fe en dir allò que he trobat pensant; mitjançant un pensament constant mentre està despert, no en el son o en el trànsit. Mai no he estat ni vull estar en trànsit de cap tipus.

El que he estat conscient mentre pensava en temes com l’espai, les unitats de la matèria, la constitució de la matèria, la intel·ligència, el temps, les dimensions, la creació i l’externalització dels pensaments, espero, hauran obert regnes per a futures exploracions i explotacions . En aquest moment, la conducta correcta hauria de ser una part de la vida humana i estar al dia de la ciència i la invenció. Llavors la civilització pot continuar, i la independència amb la responsabilitat serà la regla de la vida individual i del govern.

Heus aquí un esbós d’algunes experiències de la meva vida primerenca:

El ritme va ser el primer sentiment de connexió amb aquest món físic. Més endavant vaig poder sentir dins del cos, i vaig poder sentir veus. Vaig entendre el significat dels sons de les veus; No vaig veure res, però jo, com a sentiment, podia obtenir el significat de qualsevol dels sons de paraules expressats pel ritme; i el meu sentiment em va donar la forma i el color dels objectes que es descrivien per paraules. Quan vaig poder utilitzar el sentit de la vista i podia veure objectes, em va semblar que les formes i les aparences que, com a sentiment, havien sentit, estiguessin d'acord aproximat amb el que havia capturat. Quan vaig poder utilitzar els sentits de la vista, l'oïda, el gust i l'olfacte, i vaig poder fer preguntes i respostes, em vaig trobar amb un estrany món. Sabia que no era el cos en què vivia, però ningú em podia dir qui o de què era o d'on venia, i la majoria dels que vaig preguntar semblava creure que eren els cossos en què vivien.

Em vaig adonar que estava en un cos del qual no podia alliberar-me. Estava perdut, sol, i en un lamentable estat de tristesa. Els repetits esdeveniments i experiències em van convèncer que les coses no eren el que semblaven; que hi hagi un canvi continuat; que no hi ha permanència de res; que la gent sovint deia el contrari del que realment volia dir. Els nens jugaven a jocs que anomenaven "fer-se creure" o "deixem-nos fingir". Els nens jugaven, homes i dones practicaven simulacions i pretensions; relativament poques persones eren veritables i sinceres. Hi havia malbaratament en l’esforç humà i les aparences no duraven. Les compareixences no van durar. Em vaig preguntar: com s’haurien de fer coses que duressin i es fessin sense desperdici ni desordre? Una altra part de mi mateix em va respondre: primer, sapigueu què voleu; vegeu i tingueu present constantment la forma en què tindríeu el que voleu. A continuació, penseu i voleu, i parleu-ho en aparença, i el que creieu es recollirà de l’atmosfera invisible i es fixarà en aquesta forma i al seu voltant. Aleshores no vaig pensar amb aquestes paraules, però aquestes paraules expressen el que llavors pensava. Em sentia segura de poder fer-ho i, de seguida, ho vaig intentar durant molt de temps. He fracassat. En fallar, em sentia deshonrat, degradat i em feia vergonya.

No podia deixar de ser observador dels esdeveniments. El que vaig sentir a la gent a dir sobre coses que van succeir, especialment sobre la mort, no semblava raonable. Els meus pares eren cristians devots. Vaig sentir que llegia i deia que Déu va fer el món; que va crear una ànima immortal per a cada cos humà del món; i que l'ànima que no obeïa a Déu seria llançada a l'infern i cremaria en el foc i el sulfur per sempre. No vaig creure res. Em va semblar massa absurd suposar o creure que qualsevol Déu o un ésser podria haver fet el món o m'havia creat per al cos en el qual vivia. Jo havia cremat el dit amb un partit de sulfur, i jo creia que el cos podia ser cremat fins a la mort; però sabia que jo, el que era conscient com jo, no podia ser cremat i no podia morir, aquest foc i azufre no em podia matar, encara que el dolor d'aquesta cremada era terrible. Podia sentir un perill, però no tinc por.

Sembla que la gent no sap "per què" o "què", de la vida o de la mort. Sabia que havia d’haver un motiu per a tot el que va passar. Volia conèixer els secrets de la vida i de la mort i viure per sempre. No sabia per què, però no vaig poder evitar-ho. Sabia que no podia haver-hi nit i dia, ni vida, ni mort, ni món, tret que hi haguessin savis que gestionessin el món, la nit i el dia i la vida i la mort. No obstant això, vaig determinar que el meu propòsit seria trobar aquells savis que m'expliquessin com hauria d'aprendre i què hauria de fer, per confiar-me els secrets de la vida i de la mort. Ni tan sols pensaria en dir això, la meva solució decidida, perquè la gent no entendria; em creien que era una bogeria o una bogeria. Tenia uns set anys en aquell moment.

Passen quinze anys o més. M'havia adonat de les diferents perspectives de la vida dels nens i les nenes, mentre que es transformaven en homes i dones, especialment durant la seva adolescència, i especialment en la meva pròpia. Les meves opinions havien canviat, però el meu propòsit - trobar aquells que eren savis, que sabia i de qui podia aprendre els secrets de la vida i la mort - no es va modificar. Estava segur de la seva existència; el món no podia ser, sense ells. En l’ordenació dels esdeveniments, vaig poder veure que hi havia un govern i una gestió del món, igual que hi havia el govern d’un país o la gestió d’un negoci per tal que continuessin. Un dia la meva mare em va preguntar el que jo creia. Sense dubtar-ho vaig dir: sé, sens dubte, que la justícia governa el món, tot i que la meva pròpia vida sembla ser una prova que no ho fa, perquè no veig cap possibilitat de complir allò que jo sàpiga i del que més desitjo.

Aquest mateix any, a la primavera de 1892, vaig llegir en un diari del diumenge que una senyora Blavatsky havia estat un alumne de savis de l'Orient que es deien Mahatmas; que a través de vides repetides a la terra, havien aconseguit la saviesa; que posseïen els secrets de la vida i la mort, i que havien fet que la senyora Blavatsky formés una societat teosòfica, a través de la qual es podien donar els seus ensenyaments al públic. Aquesta tarda hi haurà una conferència. Vaig anar. Més tard em vaig convertir en un membre ardent de la Societat. L’afirmació que hi havia homes sàvids, per noms que anessin anomenats, no em va sorprendre; això no era més que una prova verbal del que jo havia estat intrínsecament segur de si era necessari per al progrés de l'home i per la direcció i la orientació de la natura. He llegit tot el que he pogut sobre ells. Vaig pensar en convertir-me en alumne d’un dels savis; però el pensament continuat em va portar a entendre que la manera real no era per cap sol·licitud formal a ningú, sinó de ser jo mateix i preparat. No he vist ni sentit, ni he tingut cap contacte amb "els savis" com jo havia concebut. No he tingut cap mestre. Ara tinc una millor comprensió d’aquests assumptes. Els veritables "Savis" són Trives, en El Regne de la Permanència. Vaig deixar de connectar-me amb totes les societats.

A partir de novembre de 1892 vaig passar per experiències sorprenents i crucials, després de la qual cosa, a la primavera de 1893, es va produir l'esdeveniment més extraordinari de la meva vida. Havia travessat el carrer 14th a 4th Avenue, a Nova York. Es passaven cotxes i persones. Mentre caminava cap a la cantonada nord-est de la cantonada, la llum, més gran que la de milers de sols, es va obrir al centre del meu cap. En aquest instant o punt, les eternitats van ser capturades. No hi va haver temps. La distància i les dimensions no estaven en evidència. La natura estava formada per unitats. Jo era conscient de les unitats de la natura i de les unitats com a intel·ligències. Dins i més enllà, per dir-ho, hi havia llums més grans i menors; com més gran impregna les llums menors, que revelen els diferents tipus d’unitats. Les llums no eren de naturalesa; eren llums com a intel·ligència, llums conscients. En comparació amb la brillantor o la lleugeresa d'aquestes llums, la llum solar circumdant era una boira densa. I a través de totes les llums, unitats i objectes era conscient de la presència de la consciència. Jo era conscient de la consciència com la realitat final i absoluta, i conscient de la relació de les coses. No he experimentat emocions ni emocions ni èxtasi. Les paraules no descriuen ni expliquen completament la CONSCIÈNCIA. Seria inútil intentar la descripció de la sublimor sublim, el poder i l'ordre i la relació en el plaer del que jo era conscient. Dues vegades durant els propers catorze anys, durant molt de temps en cada ocasió, era conscient de la consciència. Però durant aquest temps no era conscient de què havia estat conscient en aquell primer moment.

Ser conscient de la consciència és el conjunt de paraules relacionades que he triat com a frase per parlar d'aquest moment més potent i notable de la meva vida.

La consciència està present en cada unitat. Per tant, la presència de la consciència fa que cada unitat sigui conscient com a funció que realitza en el grau en què és conscient.

Ser conscient de la consciència revela el 'desconegut' a qui ha estat tan conscient. Aleshores, serà el de qui ha de donar a conèixer el que pot ser conscient de la consciència.

El gran valor de ser conscient de la consciència és que permet conèixer a qualsevol tema, pensant. El pensar és la celebració constant de la llum conscient dins del tema del pensament. Resumint, el pensament és de quatre etapes: seleccionar el tema; mantenir la llum conscient sobre aquest tema; centrar la llum; i, el focus de la Llum. Quan es focalitza la llum, es coneix el subjecte. Per aquest mètode, Thinking and Destiny ha estat escrit.

El propòsit especial d’aquest llibre és: explicar l’ésser conscient dels cossos humans, que som parts inseparables de trinitats individuals conscientment immortals, Trives Selves, que, dins i fora del temps, vivien amb els nostres grans pensadors i coneixedors en cossos sense sexe perfectes. en el Regne de la Permanència; que nosaltres, nosaltres mateixos conscients ara, en els cossos humans, vam fallar en una prova crucial i ens vàrem exiliar d'aquest regne de permanència en aquest món temporal d'home i dona de naixement i mort i reexistència; que no tenim memòria d'això perquè ens posem en un somni auto-hipnòtic, per somiar; que seguirem somiant a través de la vida, a través de la mort i de la vida; que hem de seguir fent això fins que des hipnotitzem, ens despertem de la hipnosi en què ens posem; que, per molt que sigui necessari, hem de despertar-nos del nostre somni, ser-nos conscients de nosaltres mateixos com a nosaltres mateixos en el nostre cos, i després regenerar-nos i restaurar els nostres cossos a la vida eterna a la nostra casa: el Regne de la Permanència del qual vam venir, que impregna aquest nostre món, però no és vist pels ulls mortals. A continuació, prendrem conscientment els nostres llocs i continuarem les nostres parts en l’Èrdre Ordre de progressió. La manera d’aconseguir-ho es mostra en els capítols següents.

En aquest escrit, el manuscrit d’aquesta obra es fa amb la impressora. Hi ha poc temps per afegir al que s'ha escrit. Durant els molts anys de la seva preparació, sovint s'ha demanat que inclogui en el text algunes interpretacions de passatges bíblics que semblen incomprensibles, però que, a la llum del que s'ha dit en aquestes pàgines, tenen sentit i tenen sentit i que Al mateix temps, corroboren les declaracions fetes en aquest treball. Però jo era contrari a fer comparacions o mostrar correspondències. Volia que aquest treball fos jutjat únicament pels seus propis mèrits.

L’any passat vaig comprar un volum que contenia Els llibres perduts de la Bíblia i Els llibres de l’Edèn oblidats. En escanejar les pàgines d’aquests llibres, és sorprenent veure quants passatges estranys o d’altra banda incomprensibles es poden comprendre quan s’entén el que aquí s’escriu sobre el Jo Triune i les seves tres parts; sobre la regeneració del cos físic humà en un cos físic immortal i perfecte, i el Regne de la Permanència, que segons les paraules de Jesús és el "Regne de Déu".

De nou s'han sol·licitat aclariments sobre passatges bíblics. Potser és bo que això es faci i, a més, que els lectors de Pensament i Destinació tinguin algunes proves que corroboren determinades afirmacions d’aquest llibre, quina evidència es pot trobar tant en el Nou Testament com en els llibres esmentats anteriorment. Per tant, afegiré una cinquena secció al capítol X, Déus i les seves religions, que tractarà aquests assumptes.

HWP

Nova York, març 1946

Continueu a Introducció ➔